tiistai 18. syyskuuta 2012

kierrätysfarkkuja


Kirppissaldona muutamat farkut, joista olisi tarkoitus urakoida farkkuja lapsille. Tästä tuli koon 74-92 housut. Pitkäikäiset resorien pituuden takia ja aluksi ovat löysemmän malliset ja lyhemmät, mutta menevät reilusti vielä tuolle mun n. 90 cm pitkälle neitoselle. Punasävyiset farkut ovat  polvimalliset (resori täydessä pituudessaan nilkkaan asti) koossa 92. Keltasävyiset farkut puolestaan ovat kokoa 68-74.Ylimmät ovat pienimmät, kokoa 62-68 ja niissä on saumat tehty ulospäin mukavuussyistä.


6 kommenttia:

 1. Ihanat. Itse tein näitä muutamia vuosia sitten ja täytyykin ottaa taas asiaksi.

  Kiitos, että vaihdoit tämän blogisysteemin. Mie en yhtään osannut käyttää sitä edellistä (liekö käyttäjässä vikaa) ja on nyt paljon selkeämpi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi :) Mä tykkäsin siitä visuaalisesta ilmeestä mutta toimivuus oli ihan toista luokkaa. Tämä on parempi!

   Poista
 2. Itsekin tein vastaavat omista vanhoista farkuista. Ohut strechfarkku on minusta kivempi lapsella kuin paksumpi. Jotenkin kämmäsin kaavan kanssa kun isonsin sitä. Haaraosa on ihan outo.
  Nämä sun tekemät on ihanat. Tykkään taskuiata ja laaten vaatteissa on kiva olla joku juju.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noissa kaavojen muokkauksissa saa kyllä olla silmä tarkkana että säilyy mittasuhteet. Hankalaa hommaa. Kiitos kehuista, ne piristävät :)

   Poista
 3. Oiiii, kuinka hienoja! Saisipa Väinökin tuollaiset missä pupu kurkkii. :) Olisipa Väinölläkin ompelutaitoinen äiti. No, olenhan minä yhdet verhot ommellut. Siitä on hyvä aloittaa. Tosin pinna ei taida riittää mihinkään muuhun ompeluun..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Annemariko ja kiva kun piipahdit! Verhoista minäkin aloitin. Sitten piti tehdä tyynyjä, sitten ommella pussukoita, laukkuja ja sitten ostin saumurin. Sillä tiellä ollaan.

   Poista