tiistai 11. syyskuuta 2012

winterfoxOttobren kaavalla (mutta en tietty muista mikä numero ja nimi) koon 92 takki hiukan lyhennettynä versiona. Tämä on samanlainen kuin aikoinaan tekemäni maatuskatakki mutta nyt vuorena on osittain kierrätetty tikkivuori vanhasta talvitakistani, osittain villakangas. Päälliskankaana on Ikeasta aikoinaan ostettu kettukangas, joka oli tytön mieleen koska siinä on edessä kuulemma aasi ja takana "tettu". Jospa tällä saisi pukemisesta vähän kivempaa puuhaa ja pysyttäis terveenä talven tullessa koska tätä ei haluttaisi heti ottaa pois päältä. 

Kangas Ikea, hamsterit ja vanha tikkikangas
vetska Royal-tuote

4 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äh, näytti että kommentti tuli kaksi kertaa ja nyt sitten molemmat hävisivät. Ihana takki! Ikean kankaissa on välillä kyllä todellisia helmiä mukana ja hintakin ihan kohdillaan :)

   Poista
  2. Kiitos Oravainen! Mä ostin tätä kangasta heti kun sitä tuli ja heti tuli mieleen tehdä siitä takki. Tätä kangasta on aika moni käyttänyt just takkeihin kun on sellaista paksua ja lämmintä, mutta kivan väristä. Tän takin kustannuksiksi tuli ehkä 10 € kaikkineen koska vuori oli osittain kierrätettyä, joten edullisesti saatiin tytölle talvitakki.

   Poista
 2. Oi että miten sulonen! Aivan ihana :)

  VastaaPoista