sunnuntai 7. lokakuuta 2012

keltainen

Taidan olla tykästynyt tähän yhdistelmään.
Violetti ja keltainen, edelleen. Tytölle velourhame ylijäämäpaloista, helmassa frilla.
Ja sitten tämä on se suuritöisempi. Huppari Little Lamb-kaavaa muokkaillen. Levensin sentin taittelle, laitoin vetoketjun, lyhensin hihat, piirtelin hiippahupun ja laitoin helmaan resorin. Tämä koossa 92.


Lopuksi vielä kuva vetoketjun ja hupun saumasta. Enkös olekin onnistunut tässä hyvin! Huima edistys aiempiin ja meni kerralla putkeen.
Hulmuaako helma, pakko testata...Myönnetään, tästä tulee mieleen eräs tanskalainen vaatemerkki, jolla on valikoimissaan kelta-violetti huppari. Se saattoi olla värien innoittajana alitajunnassa, tajusin sen vasta kun selailin hupparin valmistuttua erästä nettikirppistä jossa oli lähes samanlainen huppari myynnissä. Alkuperäisellä olikin sitten hintaa lähemmäs viisi kymppiä, tähän tarvikkeet maksoivat alle kympin. 

Kankaat Hilco ja Ek
vetoketju hamstereista

5 kommenttia:

 1. Onpas tosiaan onnistunut vetska. Väriyhdistelmä ei ole vielä saavuttanut minua, mutta tunnetusti sytyn hitaasti kaikelle ;) Ihanat on ja olet tosi nopia ompelemaan.

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana setti. Ihanan väristä velouria olet löytänyt. Vitsi kun meillä menee ihan samalla tavalla lista ja laattalattia vinosti.Eri väriset tosin;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista :) Eitsu: Tuo on hilcon "luumun" väristä velouria, ostin huutonetistä kun joku myi. Se on kyllä aika laadukkaan tuntusta ja kivan väristä.
  Emmi: Nopia oon ja hätänen mutta onneksi ompelujälki on parantunu koko ajan rutkasti!

  VastaaPoista
 4. Kiva setti, väriyhdistelmä on nappivalinta!

  VastaaPoista
 5. Väriyhdistelmä just eikä melkein!

  VastaaPoista