torstai 1. marraskuuta 2012

metsolan palloa ja jeeppiä (edit. ja bambia)

Tästä pallosta käytiin kunnon debatti. Onko se valkoinen, vaalean harmaa vaiko mutaisen ruskea? Ennen pesua ja pesun jälkeen minulla lopputulos oli sama, joten tämä kangas ei mennyt vaihtoon. Katsotaan mitä tuleman pitää. Harmittaa jos se pesussa värjääntyy kuitenkin.


Tästä syntyi minimiehelle nappilistapaita.

 Toinen lempparikuosini Jeeppi muotoutui myös paidaksi. Kaavana Robots pitkillä hihoilla ja neppilistalla.

Bonuksena tähän vielä bambipaita, jonka tein minulle hyvityksenä lähetetystä kankaasta. Harmi että sitä oli vaan niin niukalti että lisäpalat tarvittiin hihoihin. Kaiken lisäksi huomasin silittäessäni, että tuo "musta-valko" trikoo onkin oikeastaan "tummansini-valko"trikoota ja sen takia kaavailemani musta resori ei käynyt. Sitten piti kantata tuolla hihojen trikoolla.

16 kommenttia:

 1. Tuo pallo olisi meilläkin halunnut muuntua vaatteeksi, mutta kun se mun pala otti ja päätti pesussa värjääntyä, niin ei tuu. :( Ihana pallo paita on pojalla. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niiin kurja jos suunnittelee jotain jostain kankaasta ja sitten se menee pesussa pieleen. Mulla kerran nyppäänty yks trikoo ihan mahottomasti ja roskiskamaksi meni suoraan.

   Poista
 2. Pakko kommentoida tuosta metsolan ruskeasta pallokankaasta, kun itselläni värjääntyivät pallot kutistuspesussa ja sain sitten hyvitystä kankaasta kun reklamoin. Eivät kuitenkaan myöntäneet, että muut olisivat valittaneet samasta asiasta ja myyvät kangasta edelleen ykköslaatuisen hinnalla... Mielestäni ei kuitenkaan niin pahasti värjääntynyt, etteikö voisi vaatteena pitää, mutta harmittaahan se. Ostin myös pinkkiä pallokangasta, joka säilyi pesussa värjääntymättömänä. Niin ja kivoja paitoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul taas sitä pinkkiä ei ole joten en voi verrata mut edelleen väitän että tälle ei käyny mitään pesussa :D

   Kiitos viestistä :)

   Poista
 3. Terve! Klikkasin tänne, kun olit käynyt mun blogissa. Vuoroin vieraissa. Sulla on niin söpön näköisiä toteutuksia, että jäinpä varsin lukijaksi seuraamaan, kun en tuolla OE-puolella aina niin aktiivisesti ole.

  En tiedä hoksasitko mun blogista arpajaisia, mutta jos kiinnostaa, käyhän osallistumassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo katoinkin sitä arvontaa ja meinaan varmaan osallistua kunhan enemmän sun blogiin pääsen/ehdin tutustumaan :)

   Poista
 4. Tuo pallo on kyllä tosi ihanaa, mutta ei uskalla hankkia, kun niin monella värjääntynyt.... Kivoja paitoja!

  VastaaPoista
 5. Ihana pallopaita varsinkin nuiden vihreiden resorien kanssa, tykkään! Mä oon vielä kahden vaiheilla "uskallanko" tilata palloja, vaikka kovasti mieli tekisi :) Jään lukijaksi, kun tulee niin usein ihailtua sun ompeluksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Maria, tervetuloa! Ompeluksia onkin syntynyt viime aikoina urakalla, että täällä on lähes päivittäin uutta luettavaa :)

   Poista