maanantai 29. lokakuuta 2012

petal sleeve

Kokeilin tehdä tytön mittojen mukaan mekkoa. Mitat otettiin iltapalalla, ja meno oli sen mukaista.Hihan pyöriön mittaaminen tuotti eniten vaivaa. Kuulemma kutitti.


Miehusta kutitti vähintään yhtä paljon.Kyllä silti kannatti naurattaa. Tämä istuu kuin hanska.


Ja kauhistuneille tiedoksi: Meillä ei leikitä kynttilöillä. Nämä ovat vain kuvausrekvisiittaa. Toinen vaihtoehto olisi ollut muumipastillit.
Tein paljon muokkauksua alkuperäismalliin, mutta kiinnostuneille tiedoksi, että  ohje löytyy täältä.

14 kommenttia:

 1. On tosiaan kuin hansikas. Valloittava. Voin melkein nähdä ihan arkikäytössä, vaikka pitkähihainen alle. Innostuisikohan sitä itsekkin tekemään puuvillasta (vaikka ompelun aloitusaikoina sain jo ähkyn puuvilla vaatteista)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tuli arkikäyttömekko, koska tein tän vakosametista ja jämäpuuvilloista. Tällasen vois tehä kans juhliinkin jostain vähän hienommasta matskusta :) Mulla on tullut nyt innostus takaisin puuvillavaatteisiin, ku trikoissa ei oo tullu vastaan tosi kivoja pitkään aikaan. Oon ihan kyllästynyt niihin.

   Poista
  2. Tosi kaunis mekko. Hyvät noi värit :)

   Poista
  3. Kiitos Leisa! Ruutukangas mutsin kätköistä, tuo vakosametti on hannan kankaalta. Yläosa vuoritettu vanhalla lakanalla :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Dankkeshöön :) Nuo shwinin mekot on kaikki ihania ja täytyy tehdä niitä vielä monen monta :)

   Poista
 3. Mielettömän hieno! Väritkin just mun makuun.

  VastaaPoista
 4. Kaunis malli! Teetkö tilauksesta Lovelle :-)? Ja mustan turbaanihatun itsellenikin tilaisin, superkaunis. Olipa kiva löytää Anun kautta tänne, olet taitava! helenaisesi@gmail.com

  VastaaPoista