lauantai 8. joulukuuta 2012

petalbag


Nahka tuntuu olevan tämän hetken kuumimpia materiaaleja. Samuji käytti mallistossaan poronnahkaa, Laura Birn puki itsenäisyyspäivän juhliin trashionistan tekemän liimatun nahkapuvun.


Minäkin sain käsiini vuodan jotakin nahkaa. Tämä on mustaa ja aika paksua ja ensin siitä piti tulla housuihin hapsut mutta se oli liian paksua siihen tarkoitukseen.Sitten se lepäsi tarvikelaatikossa pari kuukautta kunnes päätin että teen siitä laukun. Sopivaa nahkaneulaa ja lankaa ei minulta löytynyt ja koska ne pikkujoulut on jo huomenna, en päässyt tarpeeksi ajoissa tarvikeostoksillekaan. 

Internetissä hieman seikkailtuani päädyin valitsemaan tähän tekniikaksi origamin. Tämä on tehty leikkaamalla ja taittamalla ja hieman liimaamalla. Mihin sitä neulaa ja lankaa enää tarviikaan. Olihan Birnin pukukin tehty nahan paloista liimaamalla. 
Sopiva käteen ja tilaa pikkutavaroille. Tästäkö seuraava asustekaappini hittituote?

3 kommenttia:

  1. Komea laukku, tämäkin on tekijänsä näköinen ja tyylinen. Itsekkin koulussa nahka jaksolla muistan käyttäneeni liimaa ompelemisen lisäksi. Kamala mille se maitoliima haisi. Vieläkin melkein kahdenkymmenen vuoden jälkeen voin tuntea sen hajun ;)

    VastaaPoista
  2. Hauska ja kaikessa yksinkertaisuudessaan, kyllä voittaa Birnin puvunkin :)

    VastaaPoista