torstai 20. joulukuuta 2012

viittauksia poppiin
Linottelta tilatusta hurmaavasta luomupuuvillasta tuli tehtyä poitsulle body kisuliinin (ottobre 6/12) kaavalla. Tähän kokeilin nappilistaa raglansaumaan kun edellisissä versioissa päänteistä tuli turhan kireät.
Tässä suurensin kaula-aukkoa turhaan, huomasin että kaulan resori jäi vähän turhan löysälle. Peittariharjoitukset siis jatkukoon. Vielä en ole nauhankääntäjään uskaltanut koskea, koskahan siihen löytyisi sopiva rakonen. Ehkäpä joululomalla.

8 kommenttia:

 1. Tää on kiva! Tosi raikas. Tykkään kovasti. <3 Onko tuo hihojen musta-valkoraita resoria vai trikoota? :) Ja aivan ihanan hellyyttävä malli. <3

  VastaaPoista
 2. Mie niin rakastan tälläisiä rehellisen värisiä, raikkaita ja hauskoja vaatteita. Yksinkertainen on kaunista, ja se pätee makumieltymykseeni.
  Pojukin on söötti ja kasvanut hurjasti. Tuo sävysävyyn tutti on hauska. Tunnustan myös joskus tuupanneen lapseni suuhun sävyihin sopivan tutin. parhaillaan niitä kun on ollut kymmeniä (ainakin esikolla) erivärisiä :)

  Tulipas taas oikea jaaritus...

  VastaaPoista
 3. :D meillä taitaa olla tällä hetkellä vaan mustia tutteja, kun tämä täti hamstrasi niitä s-marketista. Sori vaan kaikille muille tuttiostoksia tehneille ettei löydy enää.

  Ja tuo mustaraita on kans samaa trikoota mut eri värisenä vain. Ostin kankaiden yönä noita kolmessa värissä ja turkoosia on kans vielä jemmassa.

  Kiitokset kommenteistanne, ne piristivät tätä(kin) kaaoksentäyteistä aamua kahden pikkumakaronin kera.

  VastaaPoista
 4. oi kuinka upea ja ihana nappisilmä ♥

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva body ihanalla pikkumiehellä ja hauska idea tuo, raglansauma nappilista!

  VastaaPoista
 6. Itse tein kanssa äskettäin tuolla kaavalla bodyn... toivottavasti mahtuu lahjan saajan pään ylitse sillä itse en tehnyt nappilistoja :/

  VastaaPoista