keskiviikko 2. tammikuuta 2013

maitobaaria

Tällainen imetyspaita syntyi eräästä huppari-ideasta. Käänsin vaan kappaleet eri järjestykseen.Raglansauma on kuin omiaan tuollaisille frillakoristeille.Etuosa muodostuu kahdesta kappaleesta, joista alempi on "painijaselän muotoinen". Alin kuva toistaa värit oikein. Talvivalossa lienee mahdotota saada värejä toistumaan oikein.

Kangas Linottelta ja alempi kangas marimekon ohutta trikoota. Resori on myös marimekon.

Tässä tuli testattua myös tavallisen paidan kaavan muokkaus raglanversioksi. Hyvin toimii näin lyhythihaisena ainakin. Pitkähihaisena en vielä tiedä, pitääpä testata sitäkin kunhan saan tarpeeksi kangasta. Tässä ei riittäny kangas kuin lyhyisiin hihoihin.

Edit. Lisätty kuva nurjalta. Jos nyt olisin fiksu, niin tekisin kahdesta painijaselästä alatopin ja sen päälle sitten tämä tavallinen t-paita. Silleen saa vielä tilavamman imetysluukun, mutta näinkin se onnistuu vallan mainiosti.

10 kommenttia:

 1. Tämä on niin nätti ja ihana ja ja. Mutta hei onko tässä nyt kaksi eri paitaa??? En tajua miten toi röyhelö on eripuolella tässä viimisessä kuvassa??? Mitä mä nyt jätän taas tajuamatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo viimeinen kuva on peilin kautta otettu ja muut ei, siksi eri puolella?

   Poista
 2. Juu peilin kautta otettu viimeinen :)

  VastaaPoista
 3. :D joo kävin saunassa tässä välissä ja tajusin et siinähän oli kamera kuvassa... että on pölö olo :D

  VastaaPoista
 4. Onpa kivannäköinen röyhelö. Tollasen minäkin haluaisin :)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Vaikka meillä ei maitobaaria olekkaan, niin paidan voisin ottaa. Ihana :)

  VastaaPoista
 7. Toi röyhelö on ihan mahtava! :)

  VastaaPoista
 8. Mä painiskelen taas näiden imetyspaita asioiden kanssa. Hieno paita, pitää ottaa mietintään ja kehittelyyn. Luin bloggauksesi eilen ja jäin miettimään juuri tuota imetysluukun kokoa. Tuo ehdottomasi kaksi paitaa yhdessä olisi varmaan toimiva ratkaisu.

  VastaaPoista