sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

headphones

Testasin Ottobren kaavaa headphones kummipojan lahjaan. Valitsin koon 164, poika käyttää kokoa 158. Menee sitten vähän pidempään, tai jos ei heti ole mieluinen niin syttyisi sitten ajan kanssa ja vielä ehtisi käyttöön. Kaava oli lyhythihaiseksi pitkähihainen. Mittailin miehen t-paidoista ja niissäkin oli lyhyemmät hihat. Siksi otin reilusti pienimmästä koosta hihan pituuden, muuten tein koon mukaan. Jopa helman.

V-kaulus saisi olla hieman isompi, näyttäisi sopusuhtaisemmalta. Järjestään tuntuu olevan pienet pääaukot ottobren paidoissa, vaikka tein kantaten enkä laittanut saumavaroja pääntielle. Meni kuitenkin läpi oma pää tästä, että ehkä se teinipojan pääkin menee.
Aavistuksen harmittaa kankaassa olevat sotaukot, koitin kiertää niitä mutta toinen silti sattui rinnan korkeudelle. 

Jään mielenkiinnolla katsomaan mitä poika tykkää.

5 kommenttia:

 1. Mahtava, mistä tää kangas on?

  VastaaPoista
 2. Samaa mietin minäkin, huippuhieno kuosi! Kuulua että "sotaukot" olis nimenomaan suosittuja tuon ikäisellä, itse en olis varmaan yrittänyt vältellä niitä :D

  VastaaPoista
 3. mä haluun kanssa tätä kangasta

  VastaaPoista
 4. Tää kangas oli kyllä löytö. Ihastuin heti sen poikahenkisyyteen, ja koska tällaisia ei kävele vastaan joka paikassa niin pakko oli ostaan. Oli vain tämä yksi pala siellä ja nappasin sen sateenkaaritrikoon kanssa omaan ostoskoriin muiden nenän edestä! Tästä kankaasta jäi vielä etukappaleen ja hihojen verran ainakin, ja aattelin säästää pojan t-paitaan sen myöhempää käyttöä varten.

  Ainoa että tuo on 100% puuvillatrikoota, joten kovin tiukkoihin malleihin ei sovellu. Ei muuten reikiinny kuten jotkut trikoot saumoista. Hyvät neulat koneessa.

  VastaaPoista