maanantai 18. maaliskuuta 2013

jazz cap


Kokeilin Craftyn innoittamana erilaisia kesähattumalleja. Meillä on ollut sellaisia perinteisiä, mutta missään en ole nähnyt lapsille myytäviä hipsterihattuja. Sellainen sitten piti kaavoittaa ja kokeilla.

Koitin tehdä kokoa 52 cm, tuli kokoa 45 cm. Ne saumavarat olis kannattanu ottaa huomioon. Sai poika nyt hatun tyttömäisen. Tämä saa nyt kuitenkin toimia mallina, ja poitsun hatun teen vielä jostain toisesta materiaalista. Ehkäpä useamman, tästä tuli sen verran kiva. Meinaan vielä laittaa tähän kuminauhan ylppärilakkien tyyliin kulkemaan lipan yli niin sen saa tuulisella säällä päässä pysymäänkin.

10 kommenttia:

 1. Onpas ihana!! =)
  Tahtoisin tehdä omalle tytölle samantapaisen mutta epäilen, ettei suostu päähänsä pistämään...

  VastaaPoista
 2. Mä kans tätä tytölle tein, mutta siis tuli liian pieni. Meinaan ottaa missioksi viedä hänelle kaikki mun punasävyiset kankaat ja saa valita mikä olis kiva, niin teen uuden mutta isomman :D

  VastaaPoista
 3. no oijoih! tää on todellakin todellakin, todella ihana!!!

  VastaaPoista
 4. Ihana! Rakastan niin tuon mallisia hattuja. En kyllä ole uskaltanut vielä yrittää tehdä, vaikka jossain OB:ssä kin taisi olla joku tän tapanen.

  VastaaPoista
 5. Mikä Ottobre se ois? Mä jäin tässä miettimään, että tarviisko tää sellasen välikappaleen sivujen ja lierin väliin, jotta istuvuus paranis... Mitenhän siinä on tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 3/2010. Malli 38 Herbie. Ei siinäkään taida mitään välikappaletta olla.

   Poista
  2. Niinpä näkyykin https://www.ottobredesign.com/lehdet_js/2010_3/sivut/6.jpg

   Tuossa on sauma näköjään edessä keskellä, tässä on sivuilla. Toi voiskin olla seuraavana kokeilussa, jos muokkaisikin sen noin :)

   Poista