maanantai 15. huhtikuuta 2013

peppermint

Kesän 2011 Ottobressa on erinomainen kietaisubodyn kaava (jos tekee kahta kokoa pienemmällä niin saa vastaamaan oikeaa kokoaan). Tämä istuu meidän hoikalle n. 75 cm pitkälle pojalle ihan kuin valettu. Tässä on mielestäni istuvampi alaosa kuin kisuliinissa. Lisäksi tämä on mukavaa vaihtelua tavallisen bodyn ompelemiseen verrattuna.Tämä on tehty koon 68 kaavalla. Alkuperäisessähän ei ole sivusaumoja, mutta tähän tein ne koska halusin nappikiinnitykset sivusaumoihin enkä vain pelkkään kankaaseen. Tuntuu turvallisemmalta näin ettei kangas joudu niin kovaan rasitukseen. 

Tämä oli ajatuksena kesäksi kummipojalle, mutta koska se menisi lähempänä talvea varmasti hänelle, niin lyhythihaisena ei oikein sovellu. Täytyy tehdä uusi ja pari kokoa pienempänä niin josko sitten vastaisi oikeasti kokoa 68.En tehnyt muita muokkauksia kuin piirsin hihansuun uusiksi 
(tein siitä koveran, jotta istuisi paremmin).


Voih, miksen tajunnut tätä kaavaa aiemmin?

7 kommenttia:

 1. Tämä näyttää kyllä tosi kivalta. Mä tein sillä OB:n valekietsun kaavalla niin et muokkasin kietsuks, en tykkää sen haaraosasta musta ei istu kovin hyvin. Täytyykin kaivaa tuo lehti esiin, saa Tiitille kesävermettä :)

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköinen body! Mä olen tätä kaavaa katsellut useemman kerran,mutta aina jostain syystä ohittanut sen. Sun pojalla tosiaan on ihan hurjan pitkät jalat :)

  VastaaPoista
 3. onpa hyvä!pitääkin katsoa onko itsellä tuota lehteä...

  VastaaPoista
 4. Onpas ihana body ja malli istuu hienosti!

  VastaaPoista
 5. Kivasti istuu!
  Itse leikkasin 56cm kokoisena tän, ja vertasin kaupastaostettuihin 56 bodyihin niin ne kappaleethan oli ihan valtavia :d Tuolla ne odottaa ompelijaansa, täytyy varmaan jemmata sit 68cm:iin, koska jopa 62cm oli monet isompia kun se.

  VastaaPoista
 6. Kivan näköinen body. Itse nyt ihastelen kaikkia bodyja kun ei itsellä bodyn käyttäjää ole :D ja jostain syystä myös kamalasti himottaa tehdä niitä...

  VastaaPoista