sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

itämerisetti

Tänä kesänä on kävellyt vastaan muutama IBIZA, pari Tenerifeä ja WWF. Siitä syntyi idea tehdä kotoisasti toppi jossa tekstinä on ITÄMERI. Kirjaimet sommittelin paidalle ihan vain heittämällä. Ensin kokeilin riviin tai päällekkäin. Hermot meni ja viskasin kirjaimet paidalle. Siinä se oli! Ei kun vaan valokuva muistia auttamaan ja aplikoimaan. Tikkasin kirjaimet suoralla ompeleelta reunan läheltä ja toivon että pesussa se irtoaisi sen verran reunasta että rullautuisi aavistuksen. Jään mielenkiinnolla odottamaan pesutulosta.Toppi on eurokankaan valkoisesta napakasta trikoosta ja leikelty vanhaa toppia apuna käyttäen.

Shortsit leikkelin myös vanhojen legginssien avulla, lisäten väljyyttä reilusti ja muotoilemalla lahkeen pyöreäksi. Laitoin tehosteeksi neonväristä resoria josta tein myös solmimisnauhatkin.Printtitrikoo on Selialta, resorit ostettu kirppikseltä.

12 kommenttia:

 1. Ihana setti! Kiva keksintö applikoisa kirjaimet :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavat shortsit ja ihana setti :)

  VastaaPoista
 3. Vau! Mulla on ollut neon-resorit mielessä, joten mistä ostit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä ostin hamstereista tän, keltaisen ja neonvihreän pilkkahintaan muutama kuukausi takaperin. Ovat aitoa kasaria kuulemma :D

   Poista
 4. Ooh tää on niin ihana setti! Mä tykkään erityisesti shortseista. Tulee ihan etelänloma mieleen jostain syystä. :)

  VastaaPoista
 5. oi ja voi,ihanat shortsit!!Ja mä kun toivoin että sulla olis ollu vinkata näihin joku valmis kaava...

  VastaaPoista
 6. Mä tein nää siis niin että otin leggarikaavan (leikattu vanhoista legginsseistä) ja lisäsin etukappaleen ja takakappaleen keskelle kolme sormenleveyttä lisää. Lahkeen pätkäsin jotakuinkin neljä sormenleveyttä haarasaumasta. Kaarsin näitä vaan sivusaumaa kohti. Kokeilkaapa :)

  VastaaPoista
 7. Taas näitä hienoja oivalluksiasi, ei mitään tusinatavaraa :)

  VastaaPoista
 8. Voi miten ihana! Mahtava idea! Ihanat nuo shortsit.

  VastaaPoista