maanantai 29. heinäkuuta 2013

petal shorts

Koko kesän olen pyöritellyt erinäisiä suunnitelmia shortsien osalta. Halusin armykuosiset, ei löydy kangasta. Tai löytyy, mutta se on sellaista teknistä metsästyskangasta ja ihan liian jäykkää suunnitelmaani. 

Tuskastuneena kävin jälleen läpi kangasvarastoani ja sitten silmiini osui englantilainen kukkakangas. Asustekangas suoraan 90-luvulta, mutta ah-niin-mukava ja laskeutuva kangas.

Sopiva mallikin oli mielessä. Se on tämä Zarassa tänä kesänä myynnissä ollut erikoinen geometrinen malli, jossa on päällekkäisleikkauksella toteutetut kangaslärpäkkeet. 

(chictopia.com)Samanlaista en halunnut tehdä (vaikka olisi voinut jos olisikin vain tehnyt tuplasti nuo etukappaleet), vaan halusin jotain omiin nimiinikin.

Malliksi valitsin Ottobre 2/2013 shortsimallin "Sleek and modern". Tein koon 36, mutta vyötärön koosta 38 (näin mittataulukon mukaan valittuna). Oli aika hyvä valinta. Muokkasin vetoketjun taakse piilovetskariksi ja jätin taskut pois. Piirsin vapaalla kädellä tuon lärpäkkeen ja vuoritin sen samalla asustekankaalla.


Leikkasin kappaleet täysvinoon koska halusin niihin hyvin laskeutuvan lookin. 

_________________________________________________________________

Paita marimekon trikoota (oma), shortsit asustekangasta äidin kätköistä (oma)


7 kommenttia: