tiistai 10. syyskuuta 2013

diy marimekko

Tai itseasiassa yhdistä marimekon tilkkupussin sisältö toisiinsa. Liitä taustalle ihana joustiskangas. Kanttaa. Nyt sinulla on pienen pojan päiväpeitto pinnasänkyyn. 

Ostin Hertsikan myymälästä ison säkin hihoja. Kyllä, hihoja. Niistä leikkelin tilkkuleikkurilla viivottimen levyisiä suikaleita ja ompelin ne satunnaisessa järkässä yhteen. Halusin, että tämä on sellainen huolettoman näköinen tilkkupeitto, joka tekisi hieman särmää meidän tämänhetkiseen lastenhuoneeseen. 

Nyt se on kyllästetty tyttökrääsällä ja koska siellä asuu pieni poikakin, on aika tehdä muutos. 

Taustan materiaali on saatu salaisen kangasvaihtarin seurauksena. Ja voi että, ei voisi olla parempi. Tällaista ruutua nimittäin juuri vaihdoin pienen pätkän itselleni pari viikkoa sitten, tietämättä että saisin sitä pian valtavasti lisää. Tästä riittää vielä vaikka mihin.

__________________________________________________________________________

I made a blankett for my son. The stiped fabrics are from Marimekko and diamond/rectangle fabric is from a friend. The size of the blankett is 70 cm * 110 cm. 

3 kommenttia:

  1. Tosi kiva. Ihanat värit ja herkulliset kankaat. Yksinkertainen mutta niin kaunis.

    VastaaPoista
  2. Mulla on marimekon tilkkupussi kokoajan ompelukoneen vieressä. Olen jo tiskirättejä tehnyt, mutta haaveina ois ystävälle vauvanpeitto. Vielä ku jaksais ommenlla niitä yhteen, meinaan mun on aika silppua. Mutta idea vaan vankistui nyt nähtyäni sun peiton.

    VastaaPoista